بازاریابی محصولات لوکس به سبک برندهای برتر
در جلسات گذشته در رابطه با برندهای LVMH , RICHEMONT , KERING , PRADA صحبت کردیم. امروز قصد داریم در رابطه با برندهای بزرگ مستقل در این حوزه صحبت کنیم. با ما همراه باشید با ویدئو آموزشی دکتر مهاجر در رابطه با برندهای شنل، هرمس، لوکسوتیکا، تیفانی، بربری و نحوه بازاریابی محصولات لوکس این برندهای بزرگ.
بازاریابی محصولات لوکس و معرفی برند شنل
برند شنل در سال ۱۹۰۹ میلادی توسط خانم کوکو شنل تاسیس و راه اندازی شد. شنل نام یک خانه مد فرانسوی می باشد که امروزه به تولید کالاهای لوکس زنانه می پردازد. برند شنل علاوه بر تولید در عرصه طراحی پوشاک نیز بسیار نامدار و صاحب سبک خاص خودش می باشد. برند شنل همیشه در طراحی های اش علاوه بر زیبایی راحتی را نیز در نظر می گیرد.
برند شنل امروزه توانسته است به جایگاهی مهم و ثابت در سبد خرید پوشاک، عطرها و جواهرات دست یابد. یک سال پس از تاسیس برند شنل، خانم کوکو شنل اولین فروشگاه خود را راه اندازی کرد. “شنل مدز” نام اولین محصولی بود که در سال ۱۹۱۰ میلادی در تنها فروشگاه برند شنل عرضه شد. شاید راز محبوبیت بسیار سریع این برند را بتوان همراهی سلبریتی ها و هنرمندان خواند.
مجموعه شنل مدز خیلی سریع در بین هنرمندان و افراد مشهور فرانسه به محبوبیت رسید و ظرافت و راحتی این پوشاک زبانزد شده بود.
در سال ۱۹۱۳ و سه سال بعد از افتتاح اولین شعبه فروشگاهی برند شنل، دومین فروشگاه نیز در فرانسه نیز تاسیس شد. همزمان با تاسیس این فروشگاه، از کالکشن پوشاک اسپرت زنانه این برند نیز رونمایی شد. این کالکشن نیز مانند کالکشن شنل مدز بسیار سریع محبوب شد و طرفداران خاص خود را پیدا کرد.
گابریل شنل که بعدها به «کوکو شنل» معروف شد، در سال ۱۸۸۳ میلادی در شهر سومور فرانسه در خانواده ای فقیر به دنیا آمد. او در ۱۲ سالگی مادرش را از دست داد و به یک صومعه سپرده شد. گابریل بعدها برای گذران زندگی به خیاطی روی آورد و در همین سال ها بود که به «کوکو» معروف شد. در آن دوران، اکثر لباس های زنانه پیراهن های بلند دنباله دار، تنگ و ناراحت بودند و او که این لباس ها را برای زنان مناسب نمی دانست، تصمیم گرفت لباس هایی را طراحی کند که ضمن راحت و لوکس بودن، از ظرافت هنری نیز برخوردار باشند و همچنین او از اولین طراحانی بود که در آن دوره شلوار را در گروه لباس های زنانه در طراحی های خود پیشنهاد کرد. شنل نخستین فروشگاه خود را در سال ۱۹۱۰ میلادی در پاریس افتتاح کرد. کلاه هایی با نام «شنل مُدز» اولین محصول این فروشگاه بودند که معروف ترین بازیگران زن فرانسه خیلی زود به طرفداران سرسخت این کلاه ها تبدیل شدند. نخستین خانه طراحی لباس شنل، در سال ۱۹۱۹ میلادی در فرانسه راه اندازی شد.
شنل در سال ۱۹۲۱ با تولید اولین عطر خود یعنی CHANEL N°۵ خط تولید عطر و ادکلن را افتتاح کرد که همین امر باعث شد در طول جنگ جهانی دوم شهرت اش حفظ شود، تولید این عطر همچنان ادامه دارد و دولت فرانسه اعلام کرده است که هر دقیقه دو بطری از این عطر که به عقیده برخی افراد «نماد ناب زنانگی» است، به فروش می رسد. امروزه CHANEL یکی از مطرح ترین و پر فروش ترین برندها بخصوص در صنعت عطر به شمار می رود. سال ۱۹۲۴ میلادی، خط تولید محصولات آرایشی و بهداشتی شنل آغاز به کار کرد و در همین سال ها بود که شنل طراحی لباس های چندین نمایش تئاتر معروف را نیز برعهده گرفت. سال ۱۹۳۵ میلادی اوج شهرت و موفقیت شنل است؛ اما با شروع جنگ جهانی دوم روند رو به رشد موفقیت های این برند متوقف و بسیاری از شعب آن تعطیل شدند که البته گابریل شنل ۹ سال بعد و در ۷۱ سالگی شعب تعطیل شده را مجدد بازگشایی کرد و هم زمان دومین تحول را در صنعت مد رقم زد. کیف های چرمی سبک و محکم شنل با زنجیرهای طلایی کوتاه، یکی از طرح های خلاقانه این برند بود که به شدت مورد استقبال زنان قرار گرفت. سال ۱۹۷۱ میلادی پایان زندگی بنیانگذار شرکت تجاری شنل بود و از سال ۱۹۸۳ تا کنون که آغاز زمامداری «کارل لاگرفلد» در این شرکت است، این برند با تولید محصولات جدیدی مانند عطرهای مردانه، ساعت و جواهرات همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد.امروزه فروشگاه های شنل در بیش از ۱۲۹ کشور در سراسر جهان محصولات لوکس را به علاقه مندان عرضه می کنند.
بازاریابی محصولات لوکس و معرفی برند هرمس (ارمس)
اِرمِس، (به فرانسوی: Hermès) شرکت فرانسوی تولید کننده کالاهای لوکس است، که در سال ۱۸۳۷ تأسیس شد. این شرکت، متخصص در طراحی و ساخت لوازم چرم، لوازم جانبی، لباسهای آماده، عطر و کالاهای با کیفیت میباشد. شرکت ارمس در سال ۱۸۷۳ توسط تیری ارمس تأسیس شد. لوگوی کنونی شرکت اِرمس که از دوک، کالسکه و اسب تشکیل شده، از دهه ۱۹۵۰ به بعد، مورد استفاده قرار گرفتهاست. دفتر مرکزی این شرکت، در خیابان فُبورگ-سَن-اُنورِه شهر پاریس فرانسه قرار دارد.
فلسفه برند هرمس عمیقا در مفاهیمی چون کیفیت و کمیابی پایهریزی شده است. اینها همان اصولی هستند که هرمس را از تولید انبوه، افزایش خطوط تولید و برونسپاری دور نگه داشتهاند. هرمس بر این باور است که تکتک محصولات این شرکت باید سختکوشی و تلاش پشت صحنهی مراحل ساخت را در خود منعکس کند. اکسل دوماز، مدیر عامل فعلی هرمس، نقطهی قوت برند خود را شوق بهکاررفته در مراحل ساخت و تولید میداند. مهمترین نکتهای که در خصوص این اصول حرفهای وجود دارد این است که در طول تاریخ ۱۸۰ سالهی این شرکت با وجود دیگر تحولات، برقرار ماندهاند. مالکیت، مدیریت و رهبری هرمس، در میان چندین نسل از اعضای این خاندان عبور کرده؛ اما اصول ادارهی آن همچنان پابرجا مانده است. تمام محصولات هرمس بهطور کامل در فرانسه تولید میشود. حتی این مجموعه ادعا دارد که هر محصول تنها توسط یک صنعتگر ساخته میشود.
از لحاظ بازاریابی محصولات لوکس و ارتباطات، هرمس جزو خلاقترین سازمانها در نظر گرفته میشود. در سال ۲۰۱۴، فوربز فهرستی از ۱۰۰ شرکتی که نوآورانهترین عملکرد را عرضه کرده بودند ارائه داد و در این میان هرمس در جایگاه ۱۳ قرار گرفت. در سال ۲۰۱۶ این جایگاه به ۳۲ افت پیدا کرد؛ هر چند تنها برند لوکسی بود که جزو ۴۰ شرکت برتر قرار داشت.
هرمس بهطور قابل توجهی در رسانههایی چون تلویزیون، چاپ و ویدیوی آنلاین برای تبلیغات خود سرمایهگذاری میکند. همچنین بهصورت انتخابی در تبلیغات تلفن همراه سرمایهگذاری میکند تا مخاطبان ثروتمند خود را هدف قرار دهد. ضمن اینکه با بهرهگیری از طنز و موقعیتهای کمیک در تبلیغات، محصولات خود را به شیوهی هوشمندانهای معرفی میکند. در سال ۲۰۱۴، یک کمپین تبلیغاتی ویدیویی آنلاین منتشر شد که با نمایش صحنهی دست دادن بهصورت کمیک نمایشی از دستکشهای هرمس ارائه دهد. ویترینهای هرمس هم در نوع خود افسانهای هستند و جذابیت بصری فوقالعادهای برای نشان دادن میراث استثنایی و قدرتمندی این برند از خود به نمایش میگذارند.این ویترینها در فواصل زمانی مختلف در فروشگاههای هرمس سراسر جهان ظاهر شدهاند. در واقع این ویترینها بهعنوان نماد احترامی به صنعتگران ساخته میشوند.
بدون شک هرمس موفق شده است یک برند ابرلوکس از خود ارائه دهد. توزیع محدود، انحصار و بازاریابی محصولات لوکس کنترلشده باعث شدهاند که رقم رشد آن سالانه دورقمی گزارش شود که همین امر بازتابی از قدرت این برند در میان جمعیت ثروتمند و مرفه جهان است. واقعیت این است که در بین تمام برندهای لوکس، هرمس موفق شده است نوآوری بیشتری از خود نشان دهد و تمایز خود را در این رقابت به اثبات برساند. جایگاه هرمس در آینده به لطف تعهد و انضباط اعضای خانوادهاش، امن و برقرار به نظر میرسد؛ با این حال همچنان برای حفظ موقعیت هرمس، این برند نیاز به این دارد که پیوسته در حال تکامل و تمایز باشد.
بازاریابی محصولات لوکس و معرفی برند لوکسوتیکا
لوکساتیکا، (به ایتالیایی: Luxottica) شرکت ایتالیایی ارائهکننده کالاهای لوکس است، که به عنوان بزرگترین تولیدکننده عینک در جهان شناخته میشود. این شرکت، مالک پرفروشترین برندهای عینک در جهان است، که عبارتند از: ری-بن، اوکلی و پرسول. شرکت لوکساتیکا به عنوان طراح عینکهای آفتابی و فریمهای عینک طبی، برای برندهای شنل، دولچه و گابانا، بولگاری و پرادا نیز فعالیت مینماید.
شرکت لوکساتیکا همچنین تحت برندهای دیگر نیز، عینک آفتابی تولید و ارائه مینماید، که این برندها عبارتند از: میو میو، دیکیانوای، جورجو آرمانی، بوربری، پولو رالف لورن، استلا مک کارتنی، تیفانی، ورساچه، ووگ و دونا کارن. بزرگترین شرکت رقیب لوکساتیکا، گروه سافیلو میباشد. شرکت لوکساتیکا، علاوه بر ساخت عینکهای آفتابی و طبی و فروش عمده، در زمینه عرضه محصولات خود، به صورت خردهفروشی نیز عمل مینماید و دارای چندین شبکه زنجیرهای فروش عینک، با نامهای تجاری سانگلسز هات، اولیور پیپلز و پیرل ویژن سنتر است، که در سراسر جهان دارای شعبه میباشند.
در گذشتهای نه چندان دور، بازار فروش عینک، بطور کامل در انحصار شرکت لوکساتیکا بود و این شرکت، با توجه به منابع گستردهای که در اختیار داشت، به عنوان تعیینکننده قیمت، در بازار عینکهای آفتابی و طبی عمل میکرد و بطور مجازی قیمت عینک را برای سالها، بالا نگه داشته بود! سهام شرکت لوکساتیکا، در بازار بورس ایتالیا، دادوستد میشود.
این شرکت همچنین، در فهرست ثانویه بازار بورس نیویورک نیز، ذکر شدهاست. لئوناردو دل وکیو مالک و رئیس هیئت مدیره این شرکت میباشد.
لوکساتیکا مانند رهبری در طراحی و تولید پوشاک لوکس، ورزشی و عینک های تخصصی است این کمپانی فعالیت خود را از سال ۱۹۶۰ شروع کرد و برای اولین بار عینک، که تنها یک وسیله ضروری پزشکی بود را به عنصری زیبا برای بیان ایده خود تبدیل کرد. نمونه کار های لوکساتیکا در کنار برند هایی مانند Giorgio Armani, Burberry, Bulgari, Chanel, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Prada, Ralph Lauren, Tiffany & Co., Versace and Valentino بوده. Luxottica کار خود را در ۱۵۰ کشور توسعه داده و بیش از ۹ هزار نمایندگی در شهر های مختلف دارد. این کمپانی صاحب امتیاز چند برند مشهور از جمله ریبن(Ray-Ban) است .
اوکلی نیز یکی از برند های این کمپانی محسوب می شود برند Oakley در سال ۱۹۷۵(۱۵ سال بعد از شروع کار کمپانی لوکساتیکا) در آمریکا توسط جیمز ژانارد تاسیس شد. اولین عینک موتور سیکلت این شرکت در سال ۱۹۸۰ به بازار عرضه شد.سه سال بعد اولین عینک اسکی نیز تولید شد.بالاخره در سال ۱۹۸۴ اولین عینک های آفتابی روانه بازار شدند.در مدت زمان کوتاهی عینک های Oakley مورد توجه مردم قرار گرفتو طرفدارانی بیشتر از مردم آمریکا پیدا کرد تا جایی که شرکت ایتالیایی Luxottica که بزرگترین تولید کننده ی عینک در دنیا نام گرفت و هشتاد درصد بازار عینک دنیا را در دست گرفت برند اوکلی به طراحی و تولید عینک های حرفه ای برای موتور سواری، دوچرخه سواری و اسکی میپردازد و برخی از عینک های این برند به گونه ای طراحی شدند که به هیچ عنوان از روی صورت نمی افتند.
بازاریابی محصولات لوکس و معرفی برند تیفانی
تیفانی اند کو. (به انگلیسی: Tiffany & Co.) که معمولا بنام تیفانی شناخته میشود، شرکت کالای لوکس آمریکایی و چندملیتی است، که در زمینه طراحی، ساخت و فروش جواهرآلات، اعم از طلا، نقره و الماس، فعالیت مینماید. شرکت تیفانی در سال ۱۸۳۷ توسط چارلز لوئیس تیفانی، بهعنوان مرکز فروش محصولات فانتزی و لوازم التحریر تأسیس شد. امروزه این شرکت فروشنده طیف وسیعی از کالاها، لوازم و وسایل لوکس مانند: طلا و جواهر، نقره استرلینگ، چینی آلات، کریستال، نوشت افزار، عطر، ساعت، لوازم جانبی و نیز برخی از کالاهای چرمی میباشد.
بسیاری از این کالاها تحت نام تجاری تیفانی، در فروشگاههای تیفانی اند کو بهفروش میرسند یا از طریق تجارت مستقیم، بهوسیله شرکت و به صورت ارسال پستی، توزیع میشوند. شهرت این شرکت، در بازار کالاهای لوکس، بیشتر برای کالاهای بخش الماس برند تیفانی میباشد و محصول ویژه آن، حلقههای نامزدی تیفانی است، که در بازارهای الماس، طلا و جواهرآلات بسیار مشهور میباشند. شرکت تیفانی در سال ۲۰۱۳ در فهرست فوربز جهانی ۲۰۰۰ با ارزش بازار سرمایه ۸٫۸ میلیارد دلار، در رتبه ۱۶۵۹ از بزرگترین شرکتهای جهان قرار گرفت. دفتر مرکزی این شرکت در شهر نیویورک قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس نیویورک معامله میشود.
شرکت تیفانی در سال ۲۰۱۳ در فهرست فوربز جهانی ۲۰۰۰ با ارزش بازار سرمایه ۸٫۸ میلیارد دلار، در رتبه ۱۶۵۹ از بزرگترین شرکتهای جهان قرار گرفت. دفتر مرکزی این شرکت در شهر نیویورک قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس نیویورک معامله میشود. در این مطلب نگاهی می اندازیم به کلکسیون ساعت های برند تیفانی. ساعت های این برند به چند دسته طبقه بندی می شوند که ما نمونه هایی از آنها را در اینجا برایتان آورده ایم. CT60 طراحی این ساعت ها در نیویورک و ساخت آن در سوئیس بوده است. این ساعت نه تنها طراحی ظریف و زیبا بلکه کیفیت بالایی نیز دارد. تمام استانداردهای برند تیفانی برای ساخت این مدل رعایت شده و مقاومت آن تا حدود ۱۰۰ متر زیر آب است.
این ساعت ها اتوماتیک هستند و تا ۷۲ ساعت شارژ خود را نگه می دارند. ساعت مردانه برند تیفانی اند کو,مدل ساعت مردانه جدیدترین ساعت های بند چرمی, ساعت های برند تیفانی اند کو معرفی برند تیفانی اند کو, مدل ساعت تیفانی اند کو شیک ترین ساعت های مچی, جدیدترین ساعت زنانه مدل ساعت مردانه, جدیدترین ساعت مردانه ساعت CT60 تیفانی اتوماتیک هستند و تا ۷۲ ساعت شارژ خود را نگه می دارند EAST WEST این مدل ساعت استیل ضد زنگ، ظرافت و در عین حال جسارت خاصی را در طراحی خود به کار برده و به جای فرم عمودی، فرم افقی را برگزیده است. مقاومت آن در زیر آب نیز تا ۳۰ متر می باشد.
ساعت های زنانه و مردانه, جدیدترین ساعت های بند چرمی ساعت های برند تیفانی اند کو, معرفی برند تیفانی اند کو مدل ساعت مردانه,معرفی برند تیفانی اند کو ساعت EAST WEST تیفانی استیل ضد زنگ، مقاومت آن در زیر آب نیز تا ۳۰ متر می باشد COCKTAIL برای طراحی این مدل ساعت از الماس های بسیاری استفاده شده است و طراحی آن به گونه ای است که هیچگاه از مد نمی افتد. طلای به کار رفته در این مدل لوکس ۱۸ عیار است و تا ۳۰ متر زیر آب نیز مقاومت دارد. مدل ساعت مردانه,معرفی برند تیفانی اند کو جدیدترین ساعت مردانه,شیک ترین ساعت های مچی ساعت مردانه برند تیفانی اند کو,مدل ساعت مردانه جدیدترین ساعت های بند چرمی, ساعت های برند تیفانی اند کو در طراحی ساعت COCKTAIL از الماس های بسیاری استفاده شده است The Atlas این مدل ساعت را می توانید هم با بند چرم و هم با بند استیل ضد زنگ آن خریداری کنید. مقاومت آن در زیر آب نیز تا ۵۰ متر است.
بازاریابی محصولات لوکس و معرفی برند بربری
بِربِری (به انگلیسی: Burberry) یا گروه بربری، شرکت کالای لوکس و خانه مد بریتانیایی است، که در زمینه طراحی، تولید و توزیع پوشاک، لوازم آرایشی، عینکهای آفتابی، لوازم جانبی، عطر و ترکیبات معطر فعالیت میکند. شرکت بربری در سال ۱۸۵۶ توسط توماس بربری و در شهر باسینگستوک تاسیس شد. توماس بربری در سال ۱۸۸۸ پارچه گاباردین (Gabardine) را اختراع کرد.
این شرکت در حال حاضر علاوه بر طراحی و تولید کالا، مالک شبکهای از ۴۹۷ بوتیک و شعبه فروش، در ۵۰ کشور جهان است. در سال ۲۰۱۳ برند بربری، از سوی اینتربرند، در رتبه ۷۷ از باارزشترین نامهای تجاری جهان، شناخته شد. بخشی از سهام شرکت بربری در بازار بورس لندن مبادله میشود.
بربری (به انگلیسی: Burberry) یا گروه بربری، شرکت کالای لوکس و خانه مد بریتانیایی است، که در زمینه طراحی، تولید و توزیع پوشاک، لوازم آرایشی، عینکهای آفتابی، لوازم جانبی، عطر و ترکیبات معطر فعالیت میکند.
برند بربری چگونه شکل گرفت ؟
۲۷ آگوست ۱۸۳۵ توماس بربری با تولد خود (Thomas Burberry) در دهکده بروکهام گرین در نزدیکی شهر لندن آینده ی عجیبی را در دنیای مد و پوشاک رقم زد . او نوجوانی اش را با کاردر یک پارچه فروشی سپری کرد و در سال ۱۸۵۶ ( در سن ۲۱ سالگی – آستانه ی جوانی ) در بیسینگ استاک (BasingStoke) ، یک فروشگاه کوچک لباس باز کرد،هرچند در ابتدا موفقیت چندانی نداشت ، اما دست از تلاش برنداشت . در ۱۸۷۰ او در مورد فروش لباس های مختلف تصمیمش را تغییر داد و روی فروش لباسهای بیرون از منزل پوش متمرکز شد. هرچد توماس یک انگلیسی زاده بود ولی به آب و هوای بارانی انگلیس عادت نداشت و مدام از استخوان درد که در فصول بارانی بسراغش می آمد نالان بود . او پس از مراجعه به دکتر برای دردهای روماتیسمی مفاصلش دانشت که با پوشیدن بارانی پلاستیکی میتواند تا حد زیادی این دردها را سامان بخشد .
او به فکر اختراع یک پارچه ی جدید افتاد که از آن نوعی بارانی نخی درست کند که علاوه بر محافظت در برابر باران، مانع تنفس پوست بدن نیز نشود؛ بنابراین پارچه مقاوم و جدید «گاباردین» را در سال ۱۸۸۰ ابداع نمود و البته که با این کار به شهرت زیادی رسید. در ۱۸۹۱ دومین شعبه بربری در لندن افتتاح شد و به عنوان دفتر مرکزی شرکت معرفی شد. در سال ۱۸۹۰ اتفاق جالبی افتاد . خانواده سلطنتی انگلیس و ارتش انگلستان هم به این برند علاقهمند شدند و فرماندهان و سربازان ارتش بریتانیا در جنگ جهانی اول لباسهای ضدآب بربری مانند بارانی و ترنچ کت معروف بربری را به تن میکردند. این برند آنقدر به ذائقه ی خاندان سلطنتی خوش آمد که خاندان سلطنتی نیز حکم مخصوص سلطنتی انتصاب (Royal Warrants of Appointment) را به نشان تایید به توماس بربری داد.
تایید بارانی و لباس های بربری :
کیفیت ضد آب بودن لباسهای بربری زمانی که در سال ۱۹۱۱، کاپیتان روآلد آموندسن نروژی که برای نخستین بار پا به قطب جنوب گذاشت و برای سفرهای اکتشافی خود از لباسهای بربری استفاده کرد، کاملا تایید شد. همفری بوگارت نیز در فیلم کازابلانکا یک بارانی بربری بر تن کرده بود. در سال ۱۹۵۵ فروشگاههای بزرگ یونیورسال (Great Universal Stores) یا همان GUS نام تجاری بربری را خریداری کرد، ولی در آن زمان مدتها بود که پارچه منحصر به فرد بربری بدون هیچگونه تغییری در سطح بینالمللی به فروش میرسید و متناسب با تغییرات مد پیش نرفته بود.
بازاریابی محصولات لوکس و معرفی برند کواچ
کوچ اینکورپوریتد (انگلیسی: Coach, Inc.) شرکت کالای لوکس آمریکایی است، که در زمینه طراحی، تولید و توزیع انواع لباس، کفش، جواهرات، عینک و ساعت فعالیت مینماید. شرکت کوچ در سال ۱۹۴۱ راهاندازی شد و هماکنون دفتر مرکزی این شرکت در شهر نیویورک، ایالات متحده آمریکا مستقر میباشند.
برند Coach یک برند لاکچری آمریکایی است. این برند به خاطر اکسسوری های زنانه و مردانه مانند کیف و محصولات چرمی، ساعت مچی، روسری و جواهرات شهرت دارد.
تا اواخر دهه ۷۰ محصولات کوچ فقط در آمریکا و به خصوص شمال شرقی آمریکا توزیع می شود اما در سال ۱۹۷۹ لوییس فرانکفورت به معاونت کمپانی انتخاب شد و سیستم توزیع را متحول کرد. به این ترکیب برند کوچ در شهرهای مختلف دارای شعبه و فروشگاه شد.
در سال ۱۹۸۵ کان و همسرش کمپانی را فرختند تا بقیه عمر خود را به مزرعه داری بپردازند و کمپانی به قیمت سی میلیون دلار به شرکت سارا لی فروخته شد اما فرانکفورت در سمت خود ابقا شد.
در طول دهه ۸۰ و ۹۰ کمپانی با مدیریت لوییس فرانکفورت به موفقیت خود ادامه می داد. در سال ۱۹۹۶ او رید کراکوف را به عنوان مدیر هنری برند استخدام کرد که این طراح با طرای های خود کوچ را از یک شرکت محدود به برندی جهانی بدل کرد. در سال ۲۰۱۴ استوارت وورز جای او را گرفت. این برند در دهه های اخیر به موفقیت های خود ادامه داده و در سال ۲۰۱۶ هفتاد و پنجمین سالگرد خود را جشن گرفت.
برند کوچ در سال ۱۹۴۱ به عنوان یک کسب و کار خانوادگی در خیابان سی و چهارم منهتن در نیویورک تاسیس شد که در ابتدا شش کارگر داشت و کیف پول تولید می کرد. در سال ۱۹۴۶ مایلز کان و همسرش لیلیان به شرکت پیوستند. آن ها صاحب یک شرکت تولید کیف چرمی بودند و دانش کافی در زمینه تولید و تجارت چرم داشتند.
در ۱۹۵۰ کان مسوولیت شرکت را به عهده گرفت. پس از مدتی کان روشی تازه برای ساخت چرم های نرم تر و محکم تر ابداع کرد و آن ها را در رنگ های مختلف تولید کرد. همسرش پیشنهاد کرد که خط تولید کیف های زنانه را نیز به کارخانه اضافه کنند.
در سال ۱۹۶۱ کان و همسرش کمپانی را خریدند و به طور کامل مالک و مدیر آن شدند.
در همین سال کان طراح لباس های ورزشی بانی کشین را به استخدام شرکت درآورد. او با طراحی کیف های تازه محصولات کوچ را متحول کرد. کیف های با رنگ های روشن تر از معمول که جیب هایی در بغل داشتند و همچنین کفش هایی هماهنگ با کیف ها طراحی کرد که با الهام از ماشین های اسپرت طراحی شده بودند.
بازاریابی محصولات لوکس و معرفی برند آرمانی
آرمانی، (به ایتالیایی: Armani) شرکت طراحی مد و لباس ایتالیایی است، که در سال ۱۹۷۵ توسط جورجو آرمانی تأسیس شد. این شرکت به طراحی و ساخت محصولات متنوعی شامل کالاهای لوکس، پوشاک، لوازم آرایشی، عطر، طراحی داخلی، جواهرات، عینک و ساعت با برندهای گوناگون میپردازد. شرکت آرمانی در پایان سال ۲۰۰۵ میزان فروشی برابر با ۱٫۶۹ میلیارد دلار داشتهاست.
امپوریو آرمانی Emporio Armani در سال ۱۹۷۵ توسط جورجیو آرمانی (Giorgio Armani)، یکی از تاثیرگذارترین و با نفوذترین طراحان مد ایتالیا تاسیس شد. آرمانی کیفیت، پیچیدگی و بیانتهایی را در سبکهای مختلف لباسهای لوکس، پوشاک عادی و جواهرات و … فراهم کرده است. جورجیو آرمانی که در تاریخ ۱۱ ژوئیه سال ۱۹۳۴ در پیاچنزا ایتالیا زاده شده، یک طراح لباس برجسته و شناخته شده است که امپراتوری خود را گسترش داده و هم اکنون شامل رستورانها و هتلهای متعددی نیز میباشد. محبوبیت او در آمریکا در سالهای دهه ۱۹۸۰ و هنگامی که سبک جدید لباسهای مردانه او در چند فیلم و مجموعه تلویزیونی پرطرفدار ظاهر شد، سر به فلک کشید.
جورجیو آرمانی پس از اتمام خدمت سربازی، از دانشگاه اخراج شده و برای کار به فروشگاه لاریناسنته (La Rinascente) که یک فروشگاه بزرگ و معروف در میلان بود، مراجعه نمود. سپس به عنوان طراح به کارکنان موسسه نینو چروتی (Nino Cerruti) پیوست. نهایتا در ماه جولای سال ۱۹۷۵، آرمانی و گالئوتی (Galeotti) به شرکای تجاری هم بدل شده و برند تجاری جورجیو آرمانی اس پی ای (Giorgio Armani.S.p.A) را تاسیس نمودند.
آرمانی در ۱۹۷۵ لباسهای خودش را ارائه کرد که لباسهای مردانه بودند و یک سال بعد مجموعهی زنانهاش را ارائه کرد. طراح ایتالیایی کمد لباس زنان را در ۱۹۸۰ دگرگون ساخت و آنها را به سمت لباسهای شیک در رنگ و ظرافت سوق داد. در پایان ۱۹۹۰ برندش دارای بیش از ۲۰۰ فروشگاه در سراسر جهان بود که شروع به راه اندازی دیگر خطوط اش کرد:Emporio Armani، Armani Exchange، Armani Jean، Armani Collezioni و … با فروش سالانه ۲ میلیارد دلار این روند را ادامه داد. همچنین با طیف متفاوتی از جمله کالاهای خانگی، انتشار کتاب و لباسهای ورزشی و… کار خود را ادامه داد. در حال حاضر هتلها، به آخرین و جدیدترین سرمایهگذاری جورجیو آرمانی تبدیل شدهاند. در سال ۲۰۱۰، او اولین هتل خود را در دوبی افتتاح کرد، و انتظار میرود که به زودی، یک هتل دیگر در میلان افتتاح شود.
در عکس زیر مدل معماری برند آرمانی و بازاریابی محصولات لوکس این برند بر اساس این مدل را مشاهده می کنید.