چگونه شخصیت افراد را کشف کنیم؟
یکی از دغدغه های افراد برای ایجاد اعتماد به دیگران، مسئله شناخت است. شناخت شخصیت به آشنایی بیشتر و ایجاد تعاملات می انجامد و در نهایت می توان پس از ایجاد اعتماد، تعاملات سازنده ای در حوزه اقتصاد، تعاملات فردی و اجتماعی و انتخاب برای موارد مختلف را رقم زد. انتخاب در ازدواج، انتخاب یک کاندید ریاست جمهوری یا کاندید مجلس و حتی انتخاب برای انجام یک خرید لذت بخش نمونه هایی از انتخاب بر اساس اعتماد سازی شخصیتی است. به راستی چگونه شخصیت افراد را کشف کنیم؟!
اما چگونه می توان به شخصیت درونی افراد پی برد؟
مسلما متخصصین علم روانشناسی روش های مختلفی برای شخصیت شناسی کشف کرده اند و این روش ها از جمله آزمون های MBTI ، آزمون DISC ، ایناگرام، آرکی تایپ (کهن الگوها) و صدها روش و آزمون دیگر… که هر کدام در زمان و شرایط مناسب نمایانگر برخی خصوصیت فردی و درونی مخاطب می باشد.
اما یکی از راه های شناخت شخصیت، پرسیدن این سوال است که آخرین کتابی که مطالعه کردید چه بوده؟ و اصلا آخرین بار کی به مطالعه پرداختید؟
سپس،
به پاسخ افراد دقت کنید و در آن تامل کنید.
مسلما خواهید فهمید که مخاطب شما اهل مطالعه و علم است یا خیر؟
به علاقه مندی های او براساس نوع انتخاب کتاب و از نحوه پاسخگویی او به جنبه های درونیش پی خواهید برد.
اما با اینکه معتقدیم مردم اصیل و با فرهنگ و اهل علمی هستیم ولی متاسفیم که در مصرف سوخت،انرژی و هدر رفت مواد غذایی دارای رکورد هستیم اما در بسیاری موارد مانند مصرف شیر، فضای سبز و مخصوصا مطالعه در رتبه ای به مراتب پایین تر از سرانه استانداردهای جهانی قرار داریم. واقعیتی که از ضعف فرهنگ مصرف در کشور حکایت دارد و اصلاح الگوی مصرف را میطلبد.
اما بد نیست نگاهی اجمالی به ویدئو زیر بیاندازیم بلکه تلنگری باشد برای صرف وقت بیشتر برای مطالعه و کسب علم و دانش و این سوال را از خود بپرسیم که اگر کسی از ما پرسید آخرین کتابی که خواندی چه بود، با قدرت به او پاسخ مناسبی دهیم!