برندینگ محصولات لوکس به سبک Kering

برندینگ محصولات لوکس یکی از جداب ترین و پر دردسر ترین مسائل از نظر برندینگ می باشد. چرا که مخاطبین محصولات لوکس جزو خواص مردم هستند و ورود به این حوزه کار دشواری است. اما در دهه های اخیر دیده ایم که برند های لوکس زیادی وارد بازار شده اند و توانسته اند خودشان را  در دل مخاطبان جا کنند.  بهترین روش برای برندینگ محصولات لوکس الگو گیری از برند های لاکچری است. برند هایی مانند لویی ویتون، برند ریچمونت و PPR. در این مقاله دکتر سید محمد مهاجر بنیان گذار هلدینگ برند آفرین، مدرس و مشاور برندینگ محصولات لوکس ، توضیحاتی درباره ی تاریخچه ی PPR و نحوه ی برندسازی لوکس را توصیح خواهند داد.

 

 

برندینگ محصولات لوکس به سبک Kering SA

برای افرادی که در حوزه ی برندینگ فعالیت می کنند، برندینگ محصولات لوکس همیشه جذاب بوده است. خاص بودن محصولات این برند ها و حس خوبی که به مخاطب القا می کنند باعث جذب مخاطبان زیادی به سمت ایین برند ها شده است. حتی افرادی که توان و قدرت کافی برای نهیه محصولات این برند ها را ندارند نیز از دیدن محصولات آن ها حس خوشایندی دارند. تاریخچه ی این مگا برند ها می تواند نقشه ی راه خوبی برای برندینگ محصولات لوکس دیگر باشد.

تاریخچه ی برند لوکس Kering SA

یکی دیگر از مگا برند های دنیا PPR است که در سال ۱۹۶۸ تاسیس شد و در سال ۲۰۱۳ نام خودش رو به Kering SA تغییر داد که اصالتی فرانسوی  دارد و مقر اصلی آن در شهر پاریس می باشد. برخی از ساب برند های این مگا برند عبارت اند از:

  • گوچی
  • ایوسن  لورن
  • بوتگا ونتا
  • الکساندر مک کوئین
  • توماس مایر
  • کریستوفر کین
  • جیرارد پرگو
  • بوشرون
  • بالنسیاگا
  • بریونی
  • اولیسه ناردین

فرانسوا پینو مدیر هلدینگ Kering می باشد که در حال حاضر ۳۰ امین فرد ثروتمند دنیا نیز می باشد. مجله ی فوربس ثروت این فرد را ۳۰ میلیارد دلار اعلام کرده است. این غول بزرگ محصولات لوکس (Kering) در سال ۱۹۹۹ با ادغام گروه PPR و گوچی تشکیل شد. بعد ها برند های پوما و ولکام نیز به این برند محصولات لوکس پیوستند و  این برند توانست در حوزه ی سبک زندگی و ورزشی نیز حضور داشته باشد.

برندینگ محصولات لوکس

نکته ی قابل توجه این است که با توجه به قوی بودن برندینگ محصولات لوکس در این مگا برند، فروش این برند از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ نصف شد اما سود شرکت ۴۰ درصد افزاییش یافت که خب این نکته ای حائز اهمیت است.

ارزش این مگا برند اکنون ۱۵٫۳ میلیارد دلار است. جالب اینجاست که گوچی که یکی از ساب برند های این مگا برند است نیز با اسنتاد به اینتر برند به تنهایی ۱۶ میلیارد دلار ارزش دارد.  شاید برای شما سوال پیش بیاید که چرا یم ساب برند ارزشش از برند اصلی بیشتر است. دلیل آن این است که هنگام ارزش گذاری به تک تک ساب برند ها جداگانه نگاه می کنند و ارزش گذاری می کنند.

همچنین فرانسوا پینو مالک شبکه ی TF1 است. او  یک باشگاه فوتبال، کشتی لوکس، سالن تئاتر و مجله ی لوپر است.

رابطه ی برندینگ محصولات لوکس و مسئولیت اجتماعی

در سال ۲۰۰۸ فرانسوا پینو مالک برند کرینگ،  بنیاد کرنیگ را راه اندازی کرد که وظیفه ای خودش را دفاع از برابری جنسیتی و حقوق زنان اعلام کرد. همچنین بعد از مدتی وارد فعالیت هایی محیط زیستی شد. اینکه یک مسئولیت اجتماعی برای برند تعریف شود، از روش های برندینگ محصولات لوکس می باشد که اکثر برند های دنیا این مورد را دارا می باشند.

 

برندینگ محصولات لوکس

برندینگ محصولات لوکس با ساب برند های مختلف

ساب برند های Kering

  • بالنسیاگا: این برند در سال ۱۹۱۹ توسط آقای بالنسیاگا، طراح اسپانیایی تاسیس شد. کریستین دیور مالک برندی ببا همین نام، از بالنسیاگا به عنوان” استاد همه ی ما” یاد می کند و او را بزرگترین فرد تاثیرگذار در صنعت فشن می داند.
  • بریونی: یکی دیگر از ساب برند های این مگا برند بریونی است که مفهوم ” اوت کوتور” یا همان کت و شلوار های فاخر و آماده را جا انداخت. نکته ی جالب اینجاست که اوت کوتور دارای سندیکا است که برند هایی مانند شنل، دیور، پیرکاردین، ژیوانشی و … نیز عضو این سندیکا هستند.
  • ایوسن لورن: این برند را یک طراح لباس الجزایری تاسیس کرد. این طراج در ابتدا برای دیور کار می کرد ولی پس از مدتی از دیور جدا شد و در سال ۱۹۶۲ برند ایوسن لورن را تاسیس کرد. این برند با دوختن کن و شلوار برای خانم ها به شهرت رسید و بعد از مدتی در سال ۱۹۶۴ برند عطر خودش را با نام Y برای خانم ها تاسیس کرد.
  • اولیسه ناردین: یک برند ساعت سوئیسی که در سال ۱۸۴۶ تاسیس شد. در سال ۱۹۸۵ این برند یه مدل ساعت مخصوص ستاره شناسی تولید نمود که باعث شهرت این برند شد. همچنین این ساعت ها با عنوان پر قابلیت ترین ساعت جهان در گینس ثبت شد.
  • جیرارد پرگو: این برند به حدی قدیمی است که در سال ۱۹۷۵  به مناسبت ۲۲۵ امین سالگرد تاسیس برند ۲۲۵ ساعت لوکس تولید کرد که با اقبال عمومی مواجه شد.
  • بوشرون: این برند در سال ۱۸۵۸ در فرانسه تاسیس شد و در زمینه ی طلا و جواهر فعالیت دارد. ملکه الیزابت و پادشاه بلژیک نیز از جواهرات این برند استفاده می کنند. این برند بعد از کارتیه دومین برند دنیا در زمینه ی جواهرات است که البته هم اکنون برای برندینگ محصولات لوکس خودش به تولید ساعت و عینک و عطر نیز روی آورده است.
  • گوچی: برند ایتالیایی با بیش از یک قرن سابقه و یکی از بهترین برند های لاکچری در صنعت مد می باشد که کار خود را با محصولات چرمی آغاز نمود. گوچیو گوچی طراج ایتالیایی این برند است که پس از سفر به فرانسه به ایتالیا بازگشت و در فلورانس این برند را تاسیس نمود. پسران او با تاسیس شعبه های این برند در نیویورک، فلوریدا و بورلی هیلز باعث جهانی شدن این برند شدند. ژاکلین کندی همسر رئیس جمهور آمریکا از مشتریان این برند بود که باعث شهرت این برند نیز شد. دو حرف G در لوگوی این برند برگرفته از نام گوچیو گوچی است.  گوچی پر طرفدار ترین برند لاکچری در شبکه های اجتماعی است. موزه ی گوچی در فلورانس یکی از جاذبه های گردشگری این شهر است. شهرت این برند باعث به وجود امدن کلمه guccify شده است.

2 comments on “برندینگ محصولات لوکس به سبک Kering”

دیدگاهتان را بنویسید